Johann Siegerstraat 7
1096 BH Amsterdam

020 692 1984

info@garagevandenhengel.nl
 

Service

Onderhoud, reparatie, schadeherstel en airco-service.

Bij Garage van den Hengel kunt u met een gerust hart terecht voor onderhouds- en intervalbeurten, APK en alle denkbare reparaties aan uw BMW.
U krijgt van ons vooraf een nauwkeurige opgave van de geraamde kosten. Mochten tijdens onderhouds- of reparatiewerkzaamheden onverwachte mankementen aan het licht komen, dan nemen wij voor overleg telefonisch contact met u op.

 

Onze monteurs hebben meer dan twee decennia ervaring met BMW. Daarnaast beschikken wij over de modernste apparatuur, waaronder een digitale uitleescomputer, om storingen aan uw auto op te sporen. Bij vervanging van onderdelen maken wij uitsluitend gebruik van originele BMW-fabrieksonderdelen.

 

Ook voor het herstel van schade aan uw auto kunt u bij ons terecht. Via een netwerk van autoschadebedrijven zijn wij in staat om schade op korte termijn, op vakkundige wijze te laten herstellen. Uiteraard geschieden alle herstelwerkzaamheden tegen een vooraf overeengekomen prijs en met garantie. Indien tijdig afgesproken kunt u gratis één van onze leenauto’s gebruiken.

 

Tegenwoordig beschikt bijna iedere auto over airconditioning. Een airco systeem is een kostbaar onderdeel en vraagt om periodiek onderhoud. Om een goed functioneren te garanderen en dure reparatie te voorkomen, adviseren wij de airconditioning om het jaar te laten controleren en eventueel te laten bijvullen.

 

Service Aanvraag

Doe nu online een aanvraag voor reparatie of service, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

     
    Voer uw kenteken in voor auto inhoudelijke vragen: