Johann Siegerstraat 7
1096 BH Amsterdam

020 692 1984

info@garagevandenhengel.nl
 

Over ons

Meer dan 40 jaar een begrip in Amsterdam

Garage van den Hengel is meer dan veertig jaar een betrouwbaar adres voor onderhoud aan- en reparatie van uw BMW en MINI.

Oprichter Joop van den Hengel heeft na 18 succesvolle jaren het bedrijf in 1998 overgedragen aan Pieter van Twisk en Martin de Valk. Sinds eind 2019 geniet Pieter van een welverdiend pensioen en is Martin enig eigenaar.

 

Alle recente of oudere modellen zijn bij ons in goede handen. Garage van den Hengel, gevestigd vlakbij bij het Amstel Station in Amsterdam, is kleinschalig en in staat persoonlijke aandacht te schenken aan iedere klant en zijn of haar auto.

 

Het monteurs-team heeft meer dan twee decennia ervaring met BMW en MINI. Met hetzelfde gemak doen wij een onderhoudsbeurt, APK, dan wel een complete motor- of versnellingsbak revisie. Wachttijden zijn beperkt, en in geval van nood is in onze planning bijna altijd een oplossing te vinden. Voor onderhoudsbeurten en reparaties geven wij u vooraf een nauwkeurige prijsopgaaf.

 

Occasions worden met de grootste zorg geselecteerd en worden met garantie verkocht. Vanzelfsprekend is daarbij ook inruil mogelijk.