Johann Siegerstraat 7
1096 BH Amsterdam

020 692 1984

info@garagevandenhengel.nl
 

Gastenboek

Zelf een bericht toevoegen?

67 Reactie's
 • Rene de Valk
  Geplaatst op 15:23h, 08 januari Beantwoorden

  Complimenten voor jullie nieuwe Website , echt helemaal van deze tijd en passend bij een zeer betrouwbaar en solide bedrijf , waar service en persoonlijk contact numero een zijn !
  Ga zo door en blijf klantvriendelijk en doe wat je beloofd!

 • Marco
  Geplaatst op 16:02h, 09 september Beantwoorden

  zo, na een grondige beurt deed de BMW het in Duitsland weer perfect. Martin en zijn mannen hebben echt verstand van hoe een auto moet rijden en wat daarvoor nodig is. Dank weer en tot de volgende beurt!

 • Geert
  Geplaatst op 12:37h, 11 juni Beantwoorden

  Geert, Zeewolde 11-06-2020
  Als autogek heb ik in veel verschillende merken auto’s gereden. Hierdoor heb ik dus veel te maken gehad met autodealers/bedrijven. Bij geen van deze bedrijven heb ik de moeite genomen om een review te schrijven, maar deze moest ik gewoon doen. Ik heb na veel onderzoek en speurwerk een maand geleden een prachtige Z4 gekocht bij garagebedrijf van den Hengel. Martin inmiddels de eigenaar van het bedrijf heeft mij de auto verkocht. Hij heeft op mijn verzoek op zijn vrije zaterdag de moeite genomen om de auto te laten zien. Daar aangekomen heeft hij mijn vrouw en mezelf de gelegenheid gegeven om de auto in alle rust te bekijken en te beoordelen. Vervolgens heeft hij alle details over deze auto verteld. Deze details waren ook zeer aannemelijk omdat de auto daar altijd in onderhoud is geweest. Na een uitgebreide proefrit waren wij er van overtuigd dat we zaken moesten doen. Ik heb mijn Peugeot RCZ voor een goede prijs bij hem ingeruild. Martin heeft al het mogelijke gedaan om (zo ongeduldig als ik ben) de auto zsm af in perfecte staat af te leveren.
  Nu een maand later en zoveel km rijplezier verder wil ik toch even mededelen dat ik nog nooit met zoveel vertrouwen en een goed gevoel een occasion heb gekocht. Ondanks de afstand gaat de auto daar ook in onderhoud. Ik zie wel hoe ik thuiskom ha ha
  Ps. Hé gab bedankt!!

 • Jan
  Geplaatst op 09:58h, 20 maart Beantwoorden

  Fijne garage met deskundig en vriendelijk personeel!
  Onze vorige 5 touring was hier in onderhoud en we kregen gelukkig op tijd het advies om deze weg te doen. Het repareren was niet meer verstandig, beter konden we een andere wagen gaan zoeken.
  Martin heeft heel fijn en deskundig meegedacht over de nieuwe aanschaf en een grondige aankoopkeuring gedaan. We hebben alweer een tijdje plezier van onze nieuwe touring. De service van Van den Hengel blijft top. Succes met jullie mooie BMW garage!

 • Diana
  Geplaatst op 23:42h, 18 januari Beantwoorden

  Wat een leuke garage met super service. Pas een 320 touring gekocht. Had na de eerste proefrit nog wat praktische twijfels en wilde graag nog een keer met mijn vriend een proefrit maken. Ondanks dat Martin vrij was mochten we toch langskomen voor een extra proefrit en hij nam ook ruim de tijd voor ons. Mijn inruil auto was er slechter aan toe dan gedacht en kwam eerder stil te staan. Martin heeft hier goed in meegedacht en heeft gezorgd dat de BMW eerder klaar was dan afgesproken, ze hebben me zelfs opgehaald op het station, echt super!

 • Daan
  Geplaatst op 17:40h, 20 december Beantwoorden

  20 december 2019 Piet van Twisk is met pensioen gegaan, al het beste toegewenst en dank voor de prettige samenwerking gedurende de afgelopen jaren. Martin de Valk zet de zaak voort vanaf 2 januari 2020 met verder hetzelfde personeel, veel succes toegewenst Martin! Garage van de Hengel voor ongekend goede service!

 • Roel
  Geplaatst op 16:23h, 07 oktober Beantwoorden

  Bij Garage van den Hengel hebben ze duidelijk passie voor BMW’s en kennis van zaken. Mijn e46 318i uit 2003 had last van een haperende motor. Na diagnose kon ik de auto achterlaten en een leenauto meenemen tot de VANOS sensor vervangen was. Daniel had zelfs een loszittend interieurpaneel gratis vastgezet. Topservice, en tegen schappelijke prijs!

 • Gert-Jan van der Kamp
  Geplaatst op 08:14h, 22 januari Beantwoorden

  Gisteren auto ingeleverd met vage elektrische problemen. Kreeg hem savonds terug dat het te tricky was en ik beter naar een andere specialist voor dat soort zaken kan gaan. Daar heeft echt tijd in gezeten om uit te zoeken maar hij wilde er niets voor hebben. Deze lui zijn straight as an arrow.

 • Frits Hutters
  Geplaatst op 09:55h, 19 november Beantwoorden

  Al enige tijd waren mijn vrouw en ik op zoek naar een tweede auto. Voor haar. De keuze viel uiteindelijk op een Mercedes B of een BMW 1. Haar persoonlijke voorkeur ging uit naar een BMW 1. We hebben daartoe heel veel autowebsites bekeken en enkele dealers en autohandelaren bezocht. Dealerauto’s waren qua budget te prijzig. Aangeboden auto’s bij handelaren hadden weer veel kilometers erop zitten. Wat was wijsheid? Zo zijn wij bij Van den Hengel BMW in Amsterdam terecht gekomen. Zij hebben ons tijdens een uitvoerig gesprek duidelijk gemaakt dat je vooral moet letten op de kwaliteit van het onderhoud van de auto. Zijn alle onderhoudswerkzaamheden wel echt volgens de specificaties van BMW uitgevoerd? Informeer ook bij de betreffende BMW-dealer welke zaken tijdens de diverse onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd. Pas dan is zeker of alles volgens het boekje is gedaan of niet. Slechts een stempel van de BMW-dealer in het onderhoudsboekje of wat rekeningen inzien is niet altijd een garantie voor een goede staat van onderhoud. Wij zijn achteraf blij dat Van den Hengel BMW ons in duidelijke taal heeft gewezen op een aantal zaken waarop bij aankoop van een BMW goed gelet moet worden. Om later extra hoge onderhoudskosten te vermijden.

 • Anton
  Geplaatst op 21:44h, 10 november Beantwoorden

  Na een lange zoektocht eindelijk een geschikte BMW M3-E46 bij van den Hengel gevonden.

  Enige tijd gelden heb ik telefonisch contact gezocht met Martin welke mij uitvoerig te woord stond en de auto tot in detail kon beschrijven. Ik ben dezelfde middag vanuit Friesland de wagen in Amsterdam gaan bekijken. Bij van den Hengel aangekomen gaf Martin mij alle gelegenheid om de M3 in alle rust te bekijken en te beoordelen. De auto kwam overeen met de beschrijving welke Martin mij had gegeven. Waar kom je dat nog tegen. Ik heb vele M3’s bekeken en telkens liep dit uit op een(zware) teleurstelling met hetgeen vooraf was geschetst. Ook de aflevering was top. Ik ben van het treinstation afgehaald en alle tijd werd genomen voor overdracht van de auto. Kortom een bedrijf waar service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Dik tevreden

 • Tom van de Vliet
  Geplaatst op 11:10h, 28 september Beantwoorden

  Topbedrijf. Wat Van Poelgeest in twee lange pogingen niet voor elkaar kreeg lukte vd Hengel in twee uurtjes. Motormanagement uitgelezen en probleem verholpen. Waterafvoer probleem verholpen. Serieus blij mee!

 • Tijmen van Heukelingen
  Geplaatst op 11:35h, 09 juli Beantwoorden

  Na jaren van bezoeken aan de official BMW garages was ik een jaar of 10 geleden toe aan een bedrijf met meer passie voor de techniek en betere kennis van zaken. Dat heb ik gevonden bij BMW Hengel, allemaal vakkundige mensen en weinig overhead, wat ook weer een gunstig effect heeft op de prijs. Altijd een prima “value for money experience” gekregen en nooit onaangename verrassingen.
  Historie met BMW Hengel:
  330D ongeveer 685.000 gereden
  320D ongeveer 274.000 gereden
  325D ongeveer 265.000.

  Ik heb besloten dat ik mijn mobiliteit behoefte anders ga invullen met een proef periode van 1 jaar. Dat ga ik doen met Uber, taxi en OV. Dus maak ik even geen gebruik meer van de Hengel service.

  Daarom wil ik het hele team bedanken voor de goed service en de prettige ervaringen en misschien tot ziens over 1 jaar . . want als ik weer besluit een BMW te kopen, zal ik zeker terug komen voor jullie service . .

  Tijmen van Heukelingen

 • Marcel Revet
  Geplaatst op 16:20h, 14 juni Beantwoorden

  Inmiddels mijn 3e auto (na heel veel hulp en meedenken van Martin) in onderhoud bij Piet & Martin. Wat een fijn bedrijf! Altijd bezig voor je als klant. Dat maak je nog maar zelden mee!!! Thx guys

 • Quinten de Haas
  Geplaatst op 18:45h, 06 februari Beantwoorden

  Mijn eerste echte auto gekocht bij Van Den Hengel. Heel prettig hoe ik op weg ben geholpen door de heren. Wat een topservice!

  Ik ben een ontzettend tevreden klant, en hoop in de toekomst nog vaker bij Van den Hengel een pareltje te vinden.

 • René
  Geplaatst op 11:15h, 08 december Beantwoorden

  Beste mensen ik heb mezelf getrakteerd op een BMW compact bj 1999 met 106000 km op de klok een prachtige oldtimer.
  Altijd binnen gestaan en van een oud vrouwtje geweest !!
  Aantal dingen besproken die vervangen moesten en zelf de armsteun keurig overgezet , alles volgens afspraak en naar tevredenheid uitgevoerd !!
  Piet en Martin ik ben erg blij met de nieuwe aanwinst en nog bedankt voor het meedenken !!
  Al met al een zeer tevreden klant die dit graag doorverteld !!

 • Wouter stevens
  Geplaatst op 22:50h, 27 december Beantwoorden

  Uitstekend bedrijf al jaren een tevreden klant.

 • Rene
  Geplaatst op 13:08h, 23 november Beantwoorden

  Als trouwe BMW rijder en trouwe klant heb ik door omstandigheden het budget moeten aanpassen en Pieter en Martin hebben daar in meegedacht en hebben een mooie oplossing gevonden in de vorm van een BMW Compact BJ1995 , waar ik erg blij mee ben en die voortreffelijk rijd en prachtig eruit ziet bovenal !!
  Al met al een mooie oplossing en toch nog BMW rijder en zeer content eind van de rit !!
  Martin en Piet hartelijk dank voor de switch en meedenken hiervoor !!
  Een tevreden klant freude am fahren BMW !!

 • Arjan
  Geplaatst op 12:08h, 05 juli Beantwoorden

  Heb je net een mooie Z1 aangeschaft, is het plots onmogelijk om te schakelen doordat een koppelingscilinder stuk blijkt te zijn. Door aanbevelingen bij Van den Hengel terechtgekomen en inmiddels zeer tevreden weer onderweg. Een aanrader voor wie Topservice verwacht.

 • Tom
  Geplaatst op 09:45h, 30 mei Beantwoorden

  Altijd tijd, uitstekend ontvangst, goede service en mooie wagens! Kom er al 8 jaar met veel plezier, en net prachtige nieuwe 5-serie gekocht. Dank mannen

 • Erik Wijsman
  Geplaatst op 16:20h, 15 april Beantwoorden

  Vrijdag 1 april: even langs om niet werkende ruitensproeier bij 320 E 36 te laten controleren. Snel wordt die schoongemaakt en tegelijk ziet de monteur scherp dat de ruitenwissers ook vervangen moeten worden. Ze worden direct gehaald en geplaatst. Binnen 45 min. alles weer in orde. Betere service is nauwelijks denkbaar. Hulde Pieter, Martin en andere collega’s !

 • Max van Gelder
  Geplaatst op 09:38h, 29 december Beantwoorden

  Max van Gelder

  Het zal je maar gebeuren. Op 28 december brandt plotseling je rem-waarschuwingslampje en Van den Hengel is gesloten (stond wel op de website). Met een rit van 1000 km voor de boeg stap je daar niet zo gemakkelijk over heen. In noodstuaties mag je altijd bellen zegt het duo Piet en Martin. In een sms naar Martin vroeg ik bescheiden om advies. Martin belde direct terug “Kom om 11 uur naar de garage, ik ben er voor een ander klusje”. Reparatie: nieuwe remblokjes. Dankbaar reed ik weg met achterlating van een fles champagne. Maar ik nam de zoveelste bevestiging mee terug dat ik al jaren bij het goede adres zit.

  29 december 2015

 • De Hazen
  Geplaatst op 11:03h, 22 september Beantwoorden

  Ook voor schade herstel en een poetsklus ben je bij de mannen aan het goede adres.

 • chiel
  Geplaatst op 08:43h, 14 augustus Beantwoorden

  en als de metro stuk is en de Spaklerweg is dicht komt Helga je nog halen ook! liefde voor het vak.

 • Bert Jan
  Geplaatst op 21:14h, 26 november Beantwoorden

  Na lange tijd -heb geen BMW meer- langsgereden bij Piet en Martin. Wat een veranderingen! Het pand is mooi gemoderniseerd en er lopen een heleboel monteurs rond. Van harte mannen! Dat succes hebben jullie echt verdiend met goede service en passie voor het optimaal onderhouden van een BMW! Als ik weer een BMW heb, kom ik zeker weer langs!

 • Ben Boers
  Geplaatst op 18:15h, 13 oktober Beantwoorden

  Geweldig bedrijf met wereld service.Kunnen de grote BMW dealers nog wat van leren.Een super gave mooie BMW 325i Cabrio gekocht van 2010.Altijd bij de grote jongens mijn BMW gekocht maar heb hier tot op de dag geen spijt van.Scheelt veel in de portemonee.Ga zo verder en tot de volgende keer.Ben Boers

 • Tim Terwogt
  Geplaatst op 20:53h, 01 augustus Beantwoorden

  Ik heb vandaag de BMW 645 Ci gekocht en ben nog onder de indruk van zowel de auto als de mensen van dit mooie bedrijf. Service is hier nog een begrip. Fantastisch geholpen en een hele mooie auto gekocht. Hartelijk dank.

 • Erik Troost
  Geplaatst op 18:30h, 22 juli Beantwoorden

  Gisteren had de BMW een spijker in de band en gaf de boordcomputer dat aan. Naar garage van den Hengel gereden en direct werd er een monteur op gezet. Daarbij werd er ook een kleine reparatie uitgevoerd aan de dorpel. Mijn afspraken heb ik vervolgens zelfs nog gehaald. Zojuist de nota ontvangen welke gespecificeerd en scherp is. Klasse!

 • Erik
  Geplaatst op 16:37h, 22 juli Beantwoorden

  Hier kom je nog eens met plezier binnen (en ook weer naar buiten). Goede service en vooral een reële blik op wat echt nodig is!

 • Floor Floris
  Geplaatst op 15:29h, 07 juli Beantwoorden

  Al 30 jaar kom ik in deze garage. Er is geen baliebuffer zoals bij grote garages. Je kunt rondkijken en een blik in de werkplaats werpen en je wensen kenbaar maken. Afspraken worden nagekomen. Pas een BMW 316i gekocht. Naar tevredeheid.
  Ik blijf hier komen want grote garages vind ik onpersoonlijk.

 • Dennis Bladergroen
  Geplaatst op 00:40h, 24 juni Beantwoorden

  Onlangs stootstrip op mijn BMW 328 cabrio (1996) laten repareren. Liep door de garage heen en zag een 330 cabrio (2001). Zwart, zwart, zwart leer, automaat, ingebouwde satnav, ipodaansluiting, Harman Kardon stereo. Over de meerprijs waren we het snel eens. Comfortsluiting op afstandbediening van sleutel in laten bouwen bij Cabrio Care in Naarden. Lekker topless cruisen of spurten; zo nodig met vier personen. Met dank aan Martin!

 • Jos van der Horst
  Geplaatst op 20:49h, 12 juni Beantwoorden

  In april 2014 een 13 jaar oude BMW 525i gekocht bij Van den Hengel. Ik had een tip gekregen m.b.t. de prettige sfeer en betrouwbaarheid bij FC BMW van den Hengel.
  Uiteindelijk prettig zaken gedaan met Martin en we zijn (nu een 2 maanden verder) zeer tevreden over onze aankoop!
  Martin, groeten van zeer tevreden klanten uit Amstelveen!

 • René
  Geplaatst op 21:26h, 28 maart Beantwoorden

  Afgelopen woensdag mijn nieuwe aanwinst opgehaald n.l. BMW 330 CI , BJ 2001 , in concours staat , een lang gekoesterde wens in vervulling !!!
  Aantal punten besproken en keurig netjes volgens afspraak uitgevoerd , lakstift erbij enz. enz !!
  Al met al zeer tevreden over de aflevering en enthousiaste reactie van het zeer bekwame en vriendelijke personeel !
  Van mijn kant een zak gevulde koeken om het heugelijke feit te vieren !!
  Kort om een vertrouwd en goed adres om een occasion te kopen , ga zo door !!!
  Martin en Piet nogmaals bedankt voor de goede zorgen , van een zeer tevreden klant !!

 • Rene de Valk
  Geplaatst op 21:20h, 17 februari Beantwoorden

  Maandag morgen 17-02-14 8.00 uur s’-morgens gebeld , storing 316 , dynamo lampje brand , accu-symbool rood !!
  Op dat moment geen leenauto beschikbaar , maar kom maar meteen langs , en dat ook gedaan vervolgens !!
  Dynamo moe gestreden na 315.000 km , mag het een keer !!!
  Vervolgens ruildynamo opgehaald en a la-minuut gemonteerd in rap tempo , uit en thuis om 10.00 uur !!
  Grote klasse Martin en Piet , en nog een kop koffie erbij en dat noem ik service in deze Tijd , mooier kun je het niet maken !!
  Bedankt service team BMW !!!
  Freude am fahren !!

 • Daan
  Geplaatst op 13:37h, 27 januari Beantwoorden

  Tovenarij

  Plotseling gaf mijn E61 535d tijdens het rijden de geest.
  Auto afgesleept naar de Johann Siegerstraat drie dagen wachten en Martin belde: ”de auto is weer klaar”
  Wat bleek: Martin heeft op miraculeuze wijze de auto weer tot leven gewekt en dit zonder dure onderdelen te vervangen.
  Martin en Piet bedankt, waar een tandenborstel al niet goed voor is!

 • Kees
  Geplaatst op 01:34h, 18 januari Beantwoorden

  Na de eerste kennismaking met het bedrijf had ik weinig twijfels of ik bij hen een andere BMW zou willen kopen; ja, dus! Hup, de E60 530d ingeruild voor bomvolle E61 535d. Over de prijs konden we het snel eens worden, en het verhelpen van een klein defect, dat eigenlijk niet gedekt was door garantie, werd soepel en onder coulance verholpen. Erg prettig!

  Van den Hengel BMW is een degelijk en betrouwbaar bedrijf, waar liefde voor het merk en klantcontact voorop staan.
  Martin, bedankt!

 • Jan Klumpenaar
  Geplaatst op 15:37h, 28 december Beantwoorden

  Na 18 jaar trouwe dienst begaf mijn 31 jaar oude 230CE het eind Juni-2013, op aanraden van Meindert eens bij Martin wezen kijken voor iets anders, meteen gevallen voor een mooie 525i , na de proefrit meteen verkocht natuurlijk, nu, na 5 maanden nog steeds vreselijk in mijn sas met deze fantastische auto, prima service tijdens aankoop proces, hoop dat ik er nog vele jaren plezier van heb, een aanrader, zo’n BMW van Van Den Hengel!

 • Hans
  Geplaatst op 11:40h, 18 december Beantwoorden

  Altijd prima service! Een paar weken terug gestrand met een kapotte koppeling, goed contact gehad met Martin over afleveren en repareren van de auto. Ondanks dat dit een flinke klus is was de auto snel klaar, zelfs een dag eerder dan afgesproken. En achteraf nooit verrassingen op de rekening, gewoon de afgesproken prijs. Ga zo door!

 • Nicole
  Geplaatst op 12:02h, 03 november Beantwoorden

  Zelden een bedrijf meegemaakt waar kwaliteit al jarenlang zo consistent, zo voelbaar en niet onbelangrijk ook zo betaalbaar is. Aan alles merk je de betrokkenheid van Martin & Piet (en Joop!), zowel met hun klanten als met hun auto’s. Afgesproken onderhoud wordt keurig volgens planning afgehandeld, bij een niet besproken maar wel nodige reparatie wordt dit eerst met je besproken. Ook bij een spontaan probleem staan ze voor je klaar, kunst- en vliegwerk is de jongens hierin niet vreemd. Vorige week gezwicht voor een prachtige coupé, mij raken jullie niet zo snel kwijt guys! Dank voor de afgelopen 10 jaar, graag plak ik er nog minimaal 10 jaar aan!

 • Robert Dulmers
  Geplaatst op 09:13h, 25 oktober Beantwoorden

  Ik heb ‘m nu tien dagen, mijn nieuwe BMW Z4. 3.0 litermotor, 231pk en een snelheidsbegrenzer op 250 km/h. Een dikke week inrijden, natuurlijk ook op de Duitse Autobahn – en alles doet het feilloos. Tijdens het koopproces een aantal hobbels: niet alle opties die Martin dacht dat er waren, zaten er in en ikzelf twijfelde en werd heen en weer geslingerd tussen wel kopen en niet kopen. De waarde van de paar ontbrekende opties werd soepel van de vraagprijs afgetrokken, Martin heeft de hele auto punt voor punt met me gecheckt en doorgenomen – en nu weet ik zowaar zelf hoe ik een occasion moet beoordelen. Niet nodig, overigens, want dit is de tweede BMW die ik bij Van den Hengel koop – en naar alle waarschijnlijkheid niet de laatste. Ook omdat ik uit ervaring weet dat als er iets mis is – of de sleutel van de benzinedop weer eens kwijt ben, ik binnen kan rijden en het probleem subiet verholpen wordt. Zoals met alles: kwaliteit is zeldzaam en mensen met kennis van en liefde voor hun vak houd ik graag in ere. En hoewel zondermeer goedkoper dan de officiële BMW dealer, betaal ik voor mijn auto en de reparaties graag die paar Euro meer dan bij Beun de Haas. En nu, hop, de weg weer op, want een drielitermotor blijkt verslavend.

 • Raymond
  Geplaatst op 21:46h, 02 september Beantwoorden

  Van de week even met mijn mini cooper s langs gereden zonder afspraak Wegens het soms in houden van de motor
  Auto kon meteen aan de computer en een proef ritje was geen probleem
  En nog bedankt voor tips bedankt

 • Renee en Eugenie
  Geplaatst op 21:05h, 04 augustus Beantwoorden

  Goed feestje, jongens! Was erg gezellig. Dank.
  Eugenie en Renée

 • Kim Anne
  Geplaatst op 10:50h, 22 juli Beantwoorden

  Echt heel blij met deze zaak.
  Kwam een maand geleden de eerste keer bloed chagerijnig binnengereden om mijn ruitenwisser motor te vervangen. De wissers hadden het zojuist begeven tijdens een dodemans rit door de stromende regen. Groot drama.
  Tijdens dit bezoek ben ik verliefd geworden op een andere Mini, een cabrio. Toch besloten aan de huidige Mini wat reparaties uit te laten voeren en er nog even mee door te karren.
  Ben heel fijn geholpen, alles werd me duidelijk uitgelegd en keurig besproken toen er nog wat meer mankementen bleken te zijn. Top!
  Afgelopen week toch maar weer nagevraagd bij Martin of de Mini waar mn oog op viel nog te koop stond… kon gelijk langskomen en we zijn er vlot uitgekomen.
  Blij dat het zo snel kon want nu is het goed genieten van mijn nieuwe Mini cooper S.
  Dank en tot snel!

 • Herman Henriet
  Geplaatst op 13:56h, 25 juni Beantwoorden

  Amsterdam juni 2013
  Ik bezit bijna 3 jr. een BMW Z3 en ben voor onderhoud via mondreklame terecht gekomen bij garage v.d. Hengel.
  Al direct bij het eerste bezoek aan de garage voelde ik mij “thuis”. Zowel Piet, Martin als de monteurs zijn daar debet aan.
  Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen opgedaan.
  Wat ik op prijs stel is hun persoonlijke benadering, het geduld en hun bereidheid reparaties e.d. helder toe te lichten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is de m.i. zeer redelijke vergoeding die zij in rekening brengen. Dat is bij de tandarts wel eens ’n onaangename verassing!
  Kortom, TOP TOP TOP.

 • Lennart Pijnenborg
  Geplaatst op 10:08h, 24 mei Beantwoorden

  Wat een top bedrijf! Ik heb uiteindelijk ergens anders mijn auto gekocht (geen BMW) maar de service die ik van Martin heb gekregen was echt geweldig!! Bedankt!

 • Patrick
  Geplaatst op 20:47h, 23 mei Beantwoorden

  M’n E30 318i cabrio uit 1991 langsgebracht en is weer helemaal netjes gemaakt. Erg mooi gedaan, en fijn hoe jullie meedenken. Eerlijk en vakkundig werk!

 • Nol v Riemsdijk
  Geplaatst op 12:31h, 23 mei Beantwoorden

  Hoi piet en Martin
  Geweldige mooie site net als jullie bedrijf en service
  Heb net mijn 4e Bmw bij jullie gekocht een geweldige 535i V8
  pracht auto wat een geweld nou hartstikke bedankt en kom snel
  weer een koppie doen
  Groet nol

 • Nick
  Geplaatst op 22:54h, 14 mei Beantwoorden

  Hi Martin, site ziet er super uit en geeft direct de indruk hoe jullie werken, strak en netjes. vanmorgen met mijn 130i nog bij jullie geweest en werd direct geholpen zonder afspraak, en probleem ook nog opgelost. Bedankt en tot snel !

 • Theo Noort,Diemen
  Geplaatst op 19:28h, 11 mei Beantwoorden

  Al sinds het jaar 2000 klant.Onlangs m,n 3e BMW bij hun gekocht
  een prachtige 530I voor een prima prijs.Piet en Martin zijn onvervangbaar,ze weten alles van dit merk!

 • Patrick
  Geplaatst op 19:02h, 26 april Beantwoorden

  Hi Mart, Pieter.
  Mooie functionele site, past uitstekend bij jullie, professioneel, de correcte vertegenwoordiging van jullie zaak.

 • Robert van Seumeren
  Geplaatst op 08:59h, 26 april Beantwoorden

  Ik kom nu al ruim 8 jaar bij Hengel en kan het iedereen aanbevelen!
  Geen croissantjes zoals bij de BMW dealer, maar daar wil je ook niet voor betalen, toch? Hier krijg je eerlijke topservice!!

 • Lars
  Geplaatst op 16:20h, 25 april Beantwoorden

  Mooie site Piet & Mart, helder & eerlijk, net als jullie. Top!

 • Martino
  Geplaatst op 22:40h, 21 april Beantwoorden

  Kwaliteit as usual. Jullie bedrijf en site zien er prachtig uit, daar kan de BMW dealer nog een puntje aan zuigen…

 • Pieter
  Geplaatst op 11:57h, 19 april Beantwoorden

  Mannen, complimenten met de nieuwe site. Wanneer komt er eens een prettig geprijsde x5 uit 2008 langs 😉

 • Raymond Fonck
  Geplaatst op 08:29h, 17 april Beantwoorden

  Piet en Martin, de nieuwe website is erg mooi geworden.
  Jullie zitten nooit stil en blijven met de tijd meegaan! dát en de vertrouwde service, is wat jullie van anderen onderscheidt.

  Ga zo door!

 • Peter ten Brink
  Geplaatst op 21:38h, 16 april Beantwoorden

  Mooie site geworden!

 • Stefan
  Geplaatst op 22:12h, 20 september Beantwoorden

  Vandaag weer even bij de mannen langs geweest met de M3. Deze moest even uitgelijnd worden en een oliecheck. Was allemaal geen probleem en kon meteen even tussendoor geregeld worden. wederom TOPSERVICE!

 • Lennard
  Geplaatst op 17:22h, 23 augustus Beantwoorden

  Net m’n remschijven en blokken laten vervangen. Goede service en een scherpe prijs! De 318CI rijdt weer super zonder hinderlijk getril tijdens het remmen!

 • fam. rotgans
  Geplaatst op 00:02h, 19 juli Beantwoorden

  Mooie bmw bij jullie gekocht. En super goeie service.hopen in de toekomst nog mooier en nieuwer model aan te kunnen schaffen en dan komen we zeker bij jullie bedrijf terug.

 • Renee
  Geplaatst op 10:03h, 05 juli Beantwoorden

  Jongens, nog hartelijk dank voor het stofzuigen van onze BMW X5. Hij rijdt ook weer super!

 • Anoniem
  Geplaatst op 15:30h, 22 mei Beantwoorden

  Donderdag werd geconstateerd dat een wiellager vervangen moest worden (=grote klus)! De mannen hebben extra hard doorgewerkt, zodat mijn vrouw dit weekend toch met de auto naar Gent kon. Nog heel erg bedankt! Hij rijdt weer super. Top bedrijf!

 • Joyce Blok
  Geplaatst op 13:05h, 16 april Beantwoorden

  Sinds kort klant en zeer tevreden met de service bij Van Den Hengel (VDH). Mijn BMW1 had een probleem aan het schuif/kanteldak. BMW dealer wilde er een nieuwe inzetten. VDH wist met een reset ’t probleem goed en betaalbaar op te lossen. Super!

 • Eveline Koekkoek & Wil Visser
  Geplaatst op 00:06h, 27 maart Beantwoorden

  Wat een prachtig bedrijf met service gerichte medewerkers. Iedereen is even vriendelijk en meedenkend. Zelfs als Audi A4 cabrio rijder worden wij hier zeer goed en kundig geholpen. Proficiat voor dit soort bedrijven waar service hoog in het vaandel staat.

 • Jorg
  Geplaatst op 00:07h, 21 maart Beantwoorden

  Piet en Martin, Nu al een aantal keer met mijn 730i uit 1994 bij jullie op bezoek geweest voor onderhoud en kleine reparaties. Telkens weer verrast door jullie snelheid en service tegen hele schappelijke prijzen. Klasse bedrijf!

 • Joyce Vonk-Klein
  Geplaatst op 00:08h, 26 februari Beantwoorden

  Hoi Piet en Martin, wat super dat jullie mijn auto zo snel konden nakijken en goedkeuren! nu kan ik met een veilig gevoel met Spike naar het bos rijden 😉 bedankt en tot de volgende keer!

 • Maarten
  Geplaatst op 00:10h, 04 februari Beantwoorden

  Prima bedrijf, ook met mijn 12 jaar oude BMW 523i Touring voel ik mij meer dan welkom en wordt mijn auto mijn liefde/aandacht verzorgd. En dat voor een reële prijs! Ondertussen worden alle werkzaamheden voor uitvoering ook nog eens duidelijk besproken.

 • Chiel Fritz
  Geplaatst op 00:10h, 01 februari Beantwoorden

  jongens zijn het, aardige jongens. heb een pracht 530d bij hen gekocht die ook een beetje kan vliegen dankzij martin en piet. bedankt!

 • Ferdy van Leliveld
  Geplaatst op 00:11h, 31 januari Beantwoorden

  Leuk bedrijf, kom je nog maar weinig tegen! Goede en snelle service en ook voor een mooi setje velegen/banden kan je terecht!

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.