Garage van den Hengel is al bijna veertig jaar een betrouwbaar adres voor onderhoud aan- en reparatie van uw BMW.

Oprichter Joop van den Hengel heeft na 18 succesvolle jaren het bedrijf in 1998 overgedragen aan de huidige eigenaren, Pieter van Twisk en Martin de Valk. Pieter draagt zorg voor het kantoor en de administratie, terwijl Martin leiding geeft aan de werkplaats.

De allerlaatste 1-, 3-, 5-, 6- en 7-series, of de wat oudere modellen, zijn bij ons in goede handen. Garage van den Hengel, gevestigd vlakbij bij het Amstel Station in Amsterdam, is kleinschalig en daarom in staat persoonlijke aandacht te schenken aan iedere klant en zijn of haar auto.

Het huidige monteursteam heeft meer dan twee decennia ervaring met BMW. Met hetzelfde gemak doen wij een onderhoudsbeurt, APK, danwel een complete motor- of versnellingsbakrevisie. Wij kennen geen wekenlange wachttijden. In geval van nood is in onze planning bijna altijd een oplossing te vinden. Voor onderhoudsbeurten en reparaties geven wij u vooraf een nauwkeurige prijsopgaaf.

Occasions worden met de grootste zorg geselecteerd en worden uiteraard mét garantie verkocht. Vanzelfsprekend is daarbij ook inruil mogelijk.

Pieter van Twisk & Martin de Valk